Keresés
Keresett szó:

Rendezés:
Bejelentkezés
Hírlevél
TÁMOGATÓINK

ÜzletszabályzatMegrendelésének leadásával Ön a Regulus Art Kft. vásárlója lesz. Kérjük, tanulmányozza át az alábbi tudnivalókat:

Az eladó:
Az eladó minden termék esetében a Regulus Art Kft.

Adataink:
Cím: 1145 Budapest, Bácskai u. 19.
Levélcím: 1145 Budapest, Bácskai u. 19.
Adóigazgatási szám: 23370988-2-42
Cégjegyzékszám: 01-09-962438
Telefonszám: 06-20-517-3314

A szerződés tárgya:
A szerződés tárgya a Regulus Art Kft. internetes áruházában található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg, bizonyos könyveknél lehetősége van belepillantani a kiválasztott könyv tartalmába is.

Vételár, fizetési feltételek:
Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon.
A vételár kiegyenlítése az alábbi módokon történhet, ezek között szabadon kiválaszthatja, hogy az Ön számára melyik a legkényelmesebb:
- Magyarország területén átadóhelyünkön készpénzzel (1117 Budapest, Eszék u. 2., a Budai Skála piacnál),
- Magyarország területén online banki átutalással, vagy banki befizetéssel, futárszolgálattal történő házhozszállítással,
- Magyarország területén utánvétes készpénzes fizetéssel, futárszolgálattal történő házhozszállítással.

Szállítási feltételek, határidők:
A szállítási idő a megrendelés leadását követő naptól kezdődően legkésőbb 3 munkanap.
Bizonyos árucikkeknél előfordulhat, hogy a megrendelését sajnos nem tudjuk teljesíteni, vagy nem 3 munkanapon belül tudjuk teljesíteni. Amennyiben ez így történik, minden esetben értesítjük vásárlóinkat vagy a megadott telefonszámon, vagy a megadott e-mail-es elérhetőségen.

Az árucikkek cseréje:
Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt a Regulus Art Kft. díjmentesen kicseréli. Abban az esetben, ha ezt a lehetőséget nem kívánja igénybe venni, a könyv vételárát visszatérítjük Önnek. Kérjük, hogy ha sérülést észlel az átvett terméken, értesítse Ügyfélszolgálatunkat.

A vásárlástól való elállás joga:

A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől számított 8 munkanapon belül.
Kézhezvételnek bolti átvételnél a számla kiállításának időpontját, házhozszállítás esetén a futártól való átvétel napját értjük.
A visszatérítés nem érvényes a szállítási költségre.
A termékeket csak sértetlen állapotban és a számla ellenében áll módunkban visszavenni.
Az elállás joga nem gyakorolható olyan áru értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza, valamint, ha a termék csomagolását a Megrendelő felbontotta.
A sértetlen termék visszaküldésének költsége a Megrendelőt terheli. Az utánvéttel küldött csomagokat nem áll módunkban átvenni.
Ha a kiszállítás ingyenesen történt, a Megrendelőnek meg kell térítenie a szállítás költségét is, amit kedvezményként a Regulus Art Kft. elengedett a házhoz szállításkor.

Sikertelen kézbesítés:
Amennyiben a futárszolgálat általi kézbesítés az Ön hibájából hiúsul meg, a csomagot csak a meghiúsult szállítás költségeinek megtérítése esetén áll módunkban újraküldeni. Ilyen esetben ezután az utánvétes kézbesítés helyett csak az előre fizetést (banki átutalás, banki befizetés) vagy a készpénzes személyes átvételt válaszhatja. (A futár a kézbesítés sikertelensége esetén értesítést hagy, és még egyszer megpróbálja a kézbesítést, mielőtt visszaszállítaná a csomagot.)

Felelősség korlátozása:
A Regulus Art Kft. nem felelős az esetleges károkért az alábbi esetekben:
- Olyan működési hiba esetén, amely meggátolja Önt, hogy csatlakozzon a Regulus Art Kft. weboldalára, ott megrendelést adjon le.
- Az Ön számítógépének bármilyen hardver- vagy szoftverhibájából bekövetkező meghibásodásért vagy az internet csatlakozás megszakadása miatti károkért.
Kérjük Önt, hogy az internet biztonságos használata érdekében védekezzen az online terjedő vírusok és úgynevezett férgek ellen.

Adatvédelem:
A Regulus Art Kft. a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez és vásárlással kapcsolatos célokra használja fel. Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve a szerződés teljesítésekor (szállítási) alvállalkozónkat. Adatainak kezelésekor 1992. évi LXIII. Tv. rendelkezései alapján, az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Szerződéskötés
A szerződés a megrendelés véglegesítésével ráutaló magatartás.
A szerződést a számlázási adatok és a megrendelés dátuma szerint iktatjuk és tartjuk számon.
A szerződés nyelve magyar.

Érvényes:
2012.10.19-től visszavonásig.