Keresés
Keresett szó:

Rendezés:
Bejelentkezés
Hírlevél
TÁMOGATÓINKTitkok az autisták világából

Wolfgang Weirauch
Kiadó: Arkánum Szellemi Iskola Alapítvány, 2014
Teljes ár: 3000 Ft      Engedményes ár: 2700 Ft   (-10%)
Jelenleg nem rendelhető


Puha kötés, 216 oldal

Ez a könyv egy radikálisan új fejleményről számol be - valamiről, ami ebben a formában még soha nem történt meg. Emberek, akik nem képesek beszélni, elénk tárják gondolataikat egy komputer által segített ún. Támogatott Kommunikációban (röv.: TK). Ezek a gondolatok azonban, messze nem csupán jelenlegi állapotukról és élményeikről tájékoztatnak, hanem nyilvánvalóan mélyen benyúlnak a fizikain túli szellemi világokba, az ún. érzékfeletti világokba is.
Mint minden speciális igényű ember, akiknek különleges szükségleteik vannak, mert ún. velük született fogyatékossággal élnek közöttünk, az autisták is rendelkeznek egy Énnel, individuális lényük szellemi magjával, amely éppúgy sértetlen és sérthetetlen, mint mindenki másé. A tudomány csak mostanában fedezte fel, hogy az autista emberek épp olyan ép intelligenciával rendelkeznek, mint mindenki más. Ez a könyv viszont arról számol be, hogy ezen felül még érzékfeletti adottságokkal is rendelkeznek, pl.: képesek olvasni mások gondolatait, szellemi lényekkel kommunikálnak, és beszámolnak előző földi életeikről. Ahogy az olvasó tovább lapozza ezt a könyvet, szokatlan és meglepő közlésekkel fog találkozni, talán még meg is riad az autisták világának furcsa és rendkívüli természetétől. Kérem maradjanak befogadóak: ne tegyék félre egészséges kételyeiket, de számítsanak meglepetésekre.
A könyv lapjain három fiútestvér, köztük egy ikerpár beszélget egy asszonnyal, az édesanyjukkal, aki mély gyakorlattal rendelkezik a támogatott kommunikáció terén. Eddig mindhárman be voltak zárva fizikai testükbe, most pedig érzékfeletti élményeikről számolnak be nekünk. A beszélgetések 2009 karácsonyától 2011 májusáig zajlottak, és időrendi sorrendben kerülnek bemutatásra. Mivel a támogatott kommunikáció nyelvezete természeténél fogva erősen korlátozott, a szöveg stílusát és tartalmát gondos szerkesztés és részletezés után bocsájtjuk olvasásra, vigyázva arra, hogy az eredeti, sokszor meglepő és tömör nyelvi forma eljusson az olvasóhoz. Ami eddig mindenki számára rejtve volt, most láthatóvá vált. Van min gondolkozni olvasás közben, és reméljük, hogy önök, az olvasók hasznosnak és stimulálónak találják majd ezt a könyvet.
                                                                           Wolfgang WeirauchA könyv besorolása: Ezoterikus tanulmányok, Test, lélek, egészség és gyógyítás