Keresés
Keresett szó:

Rendezés:
Bejelentkezés
Hírlevél
TÁMOGATÓINKA diadalmas út

Bistey Zsuzsa
Kiadó: Arkánum Szellmi Iskola, 1993
Teljes ár: 3000 Ft      Engedményes ár: 2550 Ft   (-15%)
Jelenleg nem rendelhető


Realitásunk 99%-a számunkra pillanatnyilag láthatatlan. Az ember szellemi ébredésével, a Harmadik szem aktiválódásával ezek a magasabb dimenziók beutazhatóvá válnak minden aspiráló ember számára. A fizikai lét nehéz álmából ébredő tanítvány számára megnyílik az Akasha könyve, az örökrezgésű éteri adatbank, a Beszélő Fény krónikája, világkorszakok bölcsességének többdimenziós lenyomata. Ez a krónika mondja el nekünk az emberi szellem igazi történetét, hiszen minden fizikai esemény eredeti rezgését, kozmikus színképét, időtlen frissességében lüktető, életbehívó energiáját kínálja a szemlélőnek, a letisztult, anyagtól független szellem fényétől átvilágítva.

Mindaz, amit anyagba inkarnált szellem valaha elgondolt, megkívánt, végrehajtott, mindaz, ami feszültségében valaha anyagot szült, hogy aztán az oldódás nagy felszabadulásában újra és újra elfogadja a halál extázisát, jelen van az Akasha hullámaiban. És ott vannak a számunkra még meg nem nyilvánult zónák is, amelyek a Jövő csíráit ringatják.

Olvassuk együtt ezt a kozmikus Krónikát, fedezzük fel végre transzcendens létünk múltját és lehetséges jövőjét. Ez a tudás feloldja majd a modern ember feszült, boldogtalan töredékességét, megajándékoz igazi örökségünkkel, "kozmikus állampolgárságunk" nagyszerű lehetőségével és hatalmas felelősségével.A könyv besorolása: Ezoterikus tanulmányok, Test, lélek, egészség és gyógyítás, Ezoterikus történelem és evolúció