Keresés
Keresett szó:

Rendezés:
Bejelentkezés
Hírlevél
TÁMOGATÓINKMichaeliták

Nagy Emilné dr. Göllner Mária
Kiadó: Arkánum Szellemi Iskola, 2003
Teljes ár: 3000 Ft      Engedményes ár: 2700 Ft   (-10%)
Jelenleg nem rendelhető


Puha borító, ragasztott kötés, 302 oldal
A Nap Arkangyalának uralmi korszaka 1879-ben kezdődött, és egyik meghatározó mozzanata volt az érzékfeletti Michael-iskola szellemi közösségének több hullámban való Földre inkarnálódása. Michael szolgálói étertestükben kitörölhetetlenül hordozták a Napon tett ígéretet: a Földön megtalálják egymást, és megtalálják tanítómesterüket, aki az emberiség szellemi jövőjének alapjait emberbölcsesség néven az emberi tudatnak felkínálta.
A 20. században a Michaeliták három hulláma érkezett a Földre, úgy, hogy sorsszövetében erős mintaként élt a szellemtudomány iránti vonzalom, törekvés. Mindhárom generációban voltak olyanok, akik megtalálták az utat Rudolf Steiner lényéhez, impulzusához, és - erőik szerint - életük szálát hozzákötötték az antropozófia és alapítója, Rudolf Steiner jövőjéhez.
Azért született ez a könyv, hogy Nagy Mária - az első magyar Michaelita, aki Magyarországra hozta az antropozófia szellemét - szellemi hagyatékából erőt meríthessünk. Szó esik benne személyes találkozásaival Rudolf Steinerrel, az ősmagyarság szellemtudományi hátteréről, a "turáni átokról", Attiláról és a hun nép világmissziójáról, Árpádról, Szent Istvánról, II. Rákóczi fejedelemről és Saint-Germain gróffal való összefüggésről.

 A könyv besorolása: Ezoterikus tanulmányok