Keresés
Keresett szó:

Rendezés:
Bejelentkezés
Hírlevél
TÁMOGATÓINKSzellemi útmutatások a 21. századra

Gellért Ferenc
Kiadó: Új Mani-fest, 2010
Teljes ár: 2990 Ft      Engedményes ár: 2540 Ft   (-15%)
Mennyiség:  


Puha borító, 313 oldal

Manapság lépten-nyomon olyan spirituális tanításokkal találkozhatunk, amiknek hátterében az önámító, angyalos miszticizmusba emelő luciferi lények és a materialista okkultizmusba terelő ahrimáni lények állnak. A könyv főként e kísértő erők felismerésében és az igaz szellemi út megtalálásában kíván segíteni. Az ezoterikusok alaptudásává kell válnia, hogy mik árulkodnak az ellenerők befolyásairól. Különösen aktuális ez mostanság, amikor Ahrimán emberi testet készül ölteni.
A kísértő erők félrevezető tevékenységének valamint a valóságos szellemi folyamatok ismeretében új fényben tűnnek fel eddig megmagyarázottnak vélt jelenségek és folyamatok is. Például hogy mikor gondolkodunk helyesen a rezgésekről és az atomokról? Mit magyaráz meg a kvantumfizika? Hol a forrása a csodás gyógyulásoknak? Léteznek-e párhuzamos világok? Mi lesz 2012 után? Új dimenzióba lépünk-e? Lesz-e pólusváltás és szellemi felemelkedés? Tényleg csak 144 000 ember számíthat megmenekülésre? Miről árulkodnak az UFO-s élmények? Miben áll valójában az indigógyerekek különlegessége? Mi áll a kitalált középkorról szóló elmélet hátterében? Mik azok a fontos tények, amit kevesen tudnak az auralátásról, az asztrológiáról és a médiumi közlésekről stb.?
A megadott válaszok talán szokatlanok és újszerűek lesznek, de megalapozottságukkal sokak nézetében paradigmaváltást is eredményezhetnek.


 A könyv besorolása: Ezoterikus tanulmányok