Keresés
Keresett szó:

Rendezés:
Bejelentkezés
Hírlevél
TÁMOGATÓINKMária Magdolna misztériuma, életrajza és sorsa

Robert Powell
Kiadó: Regulus Art, 2013
Teljes ár: 2100 Ft      Engedményes ár: 1470 Ft   (-30%)
Mennyiség:  


OLVASSON BELE!

Puha kötés, 120 oldal

Az elmúlt negyven év alatt, és különösen amióta megjelent Dan Brown Da Vinci Kód című könyve, a Mária Magdolna életével és identitásával kapcsolatos érdeklődés és zűrzavar megnövekedett, miközben az Újtestamentum kutatói sokszor még hozzá is tesznek a zűrzavarhoz. Ki valójában Mária Magdolna? Mit kellene gondolnunk róla? Mi volt az ő küldetése? Mi volt az ő kapcsolata Jézus Krisztushoz?
Ebben a rövid, érthető és meggyőző könyvben Robert Powell áthatol a torzítások és divathóbortok halmazán, és feltárja az igazi Mária Magdolnát, alapvetően Anna Katherina Emmerich (1774-1824) német apáca és misztikus látomásainak, illetve művének segítségével. Anna Katherina Emmerich Beethoven és Goethe kortársa volt, ahogy Clemens Brentano is, aki közeli barátjává és írnokává vált. Emmerich testvér harmincnyolc éves korában kapta meg a stigmákat. Ezután még tizenkét évet élt, anélkül, hogy szilárd ételt evett volna, csak az Oltáriszentséget vette magához naponta. Ezidő alatt, Emmerich testvér lediktálta Jézus Krisztus küldetésének figyelemre méltó részleteit. Látomásain keresztül, leírta Mária Magdolna életét, és az ő kapcsolatát testvéreivel, Lázárral és Mártával. Míg Lázár és Márta szellemi életet élt, és felismerték Jézus Krisztust mint a Messiást, Mária szélsőséges életet élt. Ennek ellenére, Mária Magdolna meghallotta Jézus erővel teli szavainak hívását, és végül csatlakozott a Szűz Mária körül lévő asszonyok köréhez, ami felkészítette őt a nagy eseményre, az üres sír felfedezésére a Feltámadás reggelén.
Emmerich nővér figyelemre méltó meglátása – melyet Rudolf Steiner szellemi kutatása is támogat – a feltámasztott Lázár és „a tanítvány, akit az Úr szeretett” közötti kapcsolatot helyezi a középpontba.A könyv besorolása: Ezoterikus tanulmányok, Ezoterikus kereszténység és vallás, Saját kiadványok, Akciós könyvek