Keresés
Keresett szó:

Rendezés:
Bejelentkezés
Hírlevél
TÁMOGATÓINK

Szerző

Takáts Péter

Takáts Péter, 1950-ben született okl. gépészmérnök, aki néhány évtizedes vállalkozói tapasztalattal a háta mögött, az ezredfordulótól kezdődően, mint egy organikus alapokon álló és az antropozófia szociális impulzusának gyakorlati megvalósulásáért tevékenykedő felnőtt-oktató és szervezetfejlesztő dolgozik. Miközben továbbra is szoros kapcsolatban van a vállalkozói szférával, számos civil kezdeményezés, magyar és német alapítvány és egyesület alapító tagja, és választott képviselője. Szociális vállalkozóként igyekszik egy új tudatossággal működő vállalkozói modell előfutára lenni és közben a részvételi demokráciára épülő társadalmi modell híveként a modern értékeket valló ember szociális formáinak megteremtéséért küzd.
Három, a vállalkozások és közösségek organikus működésével foglalkozó könyvén kívül számtalan írás szerzője a közösségek működése, a gazdasági és pénzügyi szféra problémái és jövője, valamint a XXI. századi tudatváltás témakörében. Ezek az írások és az azonos témakörben tartott előadások a http://menedzserkalauz.hu/ honlapján megtalálhatók.


Megjelent művei: Menedzserkalauz - 1., Menedzserkalauz - 2., Menedzserkalauz távoktatói program, A nyugati és keleti vállalkozói mentalitásról, Vedd ki a részed!